Tilbud
Abstract Orchestra - Dilla, LP
UK & Europe, 2017, NEW
DKK240,00 DKK180,00
Melodramatic - Melodramatic, 2xLP
US, 2000, VG+/VG-
DKK30,00 DKK20,00
Freddie Cruger - Just Chillin' In The Spot, 12", 33 ⅓ RPM, Album
Sweden, 2008, VG+/Generic
DKK80,00 DKK60,00

Vilkår

Generelt

Vær opmærksom på at det i de fleste tilfælde ikke er billeder af den faktiske plade der er brugt. På mere sjældne plader kan der være tilføjet billede af den faktiske plade.
 
Rekords garanterer at standen på pladerne der bestilles ikke afviger fra hvad der fremgår her på hjemmesiden. Er dette mod forventet tilfældet, kontakt da Rekords hurtigst muligt. Det er altid en mulighed at kontakte Rekords for at få mere detaljeret beskrivelse/billeder af en specifik vare inden køb. Læs vurderingsskalaen der er brugt på Rekords.dk her.
 
Forsendelse
 
Der kan ikke altid garanteres hurtig forsendelse (der sendes dog ofte mindst 1 gang om ugen), til gengæld kan du regne med fair priser og pålidelige vurderinger af standen på pladerne der sælges her. Du kan altid kontakte mig for at høre hvornår jeg sender næste gang.
 
Det er også muligt at afhente på Bragesgade 1, 2200 København N
 
Fortrydelsesret
 
Fortryder du dit køb, yder Rekords 14 dages fortrydelsesret fra du modtager varen. Varer skal returneres til Rekords adresse i samme stand som de er leveret, derefter refunderes købsprisen. Kontakt Rekords inden returnering!
 
Omkostninger for returnering ved fortrudt køb betaler køber. 
 
Reklamationsret
 
Rekords yder 2 års reklamationsret i henhold til købsloven. Gælder ikke vanlig slitage og brug.