• F L E M M I N G – Tilbage Til Nutid, LP (Pre-Order, ude 7. juni)

F L E M M I N G – Tilbage Til Nutid, LP (Pre-Order, ude 7. juni)

  • Label Rekords Records
  • Catalog#: REKREC031
  • Press: Denmark
  • Year: 2024
  • Condition: NEW
  • Availability: In Stock
  • 26.85€


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

***Der trækkes lod om 1 test tryk blandt alle som forudbestiller*** Den danske rapper F L E M M I N G er aktuel med albummet “Tilbage Til Nutid” d.07.06.2024 på rapkollegaen Pede B’s pladeselskab Sardina Music. Gennem albummets 13 skæringer er lytteren med helt tæt på, når F L E M M I N G med hjerte og humor deler ud af hverdagsfilosofiske historier og personlige fortællinger. “Tilbage Til Nutid” er produceret af Akton der med sin særegne lyd præsenterer et nutidigt greb på klassisk hiphop. Albummet gæstes af Loke Deph, Sean LIghtfoot, Gunnar, So Far So Fus og Pede B.

“Tilbage Til Nutid” udgives samtidig i en limiteret vinyl udgave i samarbejde med Rekords i et begrænset oplag på 150 ex, hvor af de 100 vil være mulig at kunne forudbestille som Pre-order.

F L E M M I N G er alternativ dansk rap, der på både gennemført og krøllet vis blander hiphop, jazz, poesi og historiefortælling med jordnære tekster og en vokal med dét ærlige udtryk, der skiller F L E M M I N G ud fra mængden og placerer ham i en kategori for sig selv. F L E M M I N G har siden debut Ep’en “På Gensyn Med Gåsehud” fra 2014 skabt sin egen plads i dansk hiphop, og har gennem de sidste 10 år vist at der i det nutidige hiphop landskab også er plads til nærværende rap og den personlige fortælling.

F L E M M I N G var senest aktuel i 2022 med albummet “Vågner Med Solskin” som markerede begyndelsen på et samarbejde med rap-kollegaen Pede B’s nye pladeselskab Sardina Music. Albummet nåede bredt ud, og blevet taget vel imod, af både lyttere og anmeldere, og blev blandt andet nomineret til en Gaffa pris som årets danske hiphopudgivelse i 2023.

“Hiphoppens Hans Phillip er simpelthen landet - vel ment. F L E M M I N G er poetisk, skarpt og med høj standard” Gaffa Magasin.